Erhvervsrengøring

i hele Nordsjælland

Professionel rengøringsaftale

I kan trygt vælge Antons Multiservice som jeres faste samarbejdspartner. Vi tilbyder grundig rengøring af bl.a. kontorer, produktion og butikker. Vores services tilpasses til jeres behov for erhvervsrengøring, og sørger for at jeres lokaler altid er skinnende rene. I kan få en fast rengøringsaftale til en fast lav pris.
Få et tilbud allerede i dag!

Få en fast erhvervsaftale

Hos Antons Multiservice servicerer vi allerede en lang række virksomheder i Hillerød og omegn, men kører til opgaver i det meste af Nordsjælland. Vores passion for grundig erhvervsrengøring er vores varemærke. Vi arbejder effektivt med de bedste materialer og går aldrig før gulvene skinner.

Hos os får I en fast aftale om erhvervsrengøring. Hyppigheden af vores besøg kan variere alt efter jeres behov, og vi er fleksible hvis I har områder som er vigtigere at prioritere end andre. Nogle virksomheder får besøg af os flere gange om ugen, så der altid er skinnende rent, mens andre vælger én grundig, ugentlig erhvervsrengøring. Sammen finder vi den rigtige løsning for jer.

Kontakt os endelig på 24 74 03 01 eller udfyld vores kontaktformular i bunden af siden, så udarbejder vi gerne et skræddersyet tilbud til netop jeres virksomhed. Vi er sikre på, at vi nok skal blive jeres foretrukne samarbejdspartner til erhvervsrengøring af alt fra kontor til produktion.

Få et tilbud på kompetent erhvervsrengøring

Vi forstår at enhver virksomhed har særlige krav og ønsker til erhvervsrengøring. Derfor går vi altid langt for at tilfredsstille jeres individuelle behov. Her kan der blandt andet være tale om særlig hensyntagen til jeres udstyr og inventar. I et samarbejde med os, vil I altid opleve at vi har stor respekt for jeres ting, samt at vi ikke går i vejen for jeres daglige arbejdsrutiner.

Vores kompetenceområde dækker ethvert område som fx. rengøring af kontorer, produktion, butikker, værksteder og alt ind i mellem. Vi kan helt sikkert også tilbyde jer en attraktiv rengøringsløsning. Udfyld vores kontaktformular herunder eller ring til os på 24 74 03 01. Vi vender straks tilbage med et uforpligtende tilbud og besigtiger også gerne jeres lokaler.

Vi tilbyder yderligere også privatrengøring af lejligheder og huse.

Kontakt os nu