Flytterengøring

så slipper du for alt besværet

Grundig rengøring ved flytning

Når du skal flytte er der mange bolde i luften. Vi sørger for at du slipper for et af de største projekter forbundet med flytning. Vores service er hurtig, men effektiv og udføres til en fast lav timepris på 300 kr inkl. moms. Vi tager alle nødvendige hensyn til bl.a. gulv og vinduer, så du fraflytter et pletfrit hjem.
Det er bare meget nemmere for dig.

Få dit depositum tilbage

Når du har slidt og slæbt med nedpakning og flyttekasser, er det ikke særligt fedt at skulle rengøre din gamle lejlighed. Hvis du ikke lægger kræfter i, kan du endda risikere at miste en del af dit depositum.

Med Antons Multiservice på opgaven, kan du være helt sikker på, at flytterengøringen bliver godkendt af din udlejer. Vi bruger de bedste rengøringsprodukter og er effektive i vores arbejde. Vores grundighed er stor ved enhver rengøringsopgave, og vi går aldrig på kompromis med slutresultatet.

Vi klarer rengøringen mens du er på arbejde eller mens du slæber flyttekasser ind i dit nye hjem. Efterfølgende kan du vende tilbage til din gamle lejlighed, give nøglerne tilbage og få hele dit depositum ind på kontoen. Du slipper helt for at tænke på den omfattende flytterengøring.

Ring til Antons Multiservice på 24 74 03 01 eller udfyld vores kontaktformular længere nede på siden.

Vi yder flytterengøring til en fast lav pris på

300 kr./time ink. moms

Lad os klare din flytterengøring

Hos Antons Multiservice sætter vi en ære i at udføre en fejlfri flytterengøring, og benytter derfor altid de korrekte midler til rengøring af alle overflader. Vi overholder altid vores aftaler og deadlines, så du ikke bliver forsinket i din flytning. Hvis du har særlige krav, vil vi altid gå langt for at efterkomme disse, og har stor respekt for dine ejendele. Du er altid i centrum, og vi lytter til dine ønsker og behov.

Tøv derfor ikke med at ringe til os på 23 74 03 01, så kan vi lave en aftale om din flytterengøring.