Privatrengøring

til fast lav timepris

Personlig rengøringshjælp

Med vores hjælp kan du bruge din tid på vigtigere ting, og få mere tid i en travl hverdag. Vi varetager dagligt rengøring af lejligheder og huse i Hillerød, men kører også til opgaver i resten af Nordsjælland.
Vi tilbyder altid privatrengøring til en fast lav pris på 300 kr./time.
Hos os er dit hjem i de bedste hænder!

Respektfuld privatrengøring

Hos Antons Multiservice tager vi altid hensyn til dine ejendele og efterlader dine ting hvor de stod, dog på rengjorte overflader. Det eneste du bemærker er, at der er blevet skinnende rent i dit hjem. Vores forsigtighed og store ansvarsfølelse betyder, at flere af vores kunder betror os med adgang til deres private hjem, uge efter uge. Du bestemmer selv, om du vil have privatrengøring når du er hjemme, eller mens du er på arbejde.

Vi ønsker udelukkende at du skal slippe for besværet med privatrengøring, så du kan fokusere på vigtigere ting. Det vigtigste er, at vi laver en aftale, som passer perfekt til din, og din families, behov. På den måde får du et flot, præsentabelt hjem alle ugens dage – helt uden at skulle svinge kost og moppe! Du kan også booke os til at komme og gøre rent efter fest eller andre arrangementer, som sviner hjemmet til.

Vi yder privatrengøring til en fast lav pris på

300 kr./time inkl. moms

Få din egen rengøringsløsning

Vores kompetencer strækker sig over mange områder indenfor privatrengøring. Derfor kan vi helt sikkert også finde den helt rigtige løsning for dig og dit hjem. Vi er vant til at tage hensyn til alverdens overflader, og har rengøringsmidler til at fjerne hvad som helst.

Vi tilbyder blandt andet disse ydelser ved privatrengøring:
•   Støvsugning
•   Gulvvask
•   Rengøring af toilet og bad
•   Aftørring af støv på alle overflader
•   Rengøring af køkken
•   Havearbejde – fx klipning af græs og hæk, rengøring af fliser og bortskaffelse af materialer

Kontakt Antons Multiservice og få et godt tilbud på en fast aftale om privatrengøring. Ring til os på 24 74 03 01 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kan vi tale om dine ønsker og behov.

Vi tilbyder også erhvervsrengøring til virksomheder i alle størrelser.

Kontakt os